Een deurgordijn uitzoeken is leuk!

http://www.vliegengordijnencenter.nl

Bij elk interieur en smaak een passend vliegengordijn

Een mooi vliegengordijn bestellen is voor consumenten steeds een belangrijker moment. Het was vaak een aankoop die men doet wanneer de vliegen en andere irritante insecten al reeds binnen zijn gekomen. Te laat dus. Maar er is een verandering. Een vliegengordijn wordt een steeds belangrijker item en wordt steeds eerder gekocht in het jaar. Nog vóórdat de vliegen je huis binnen zijn. Dit komt omdat de vliegengordijnen van tegenwoordig ontzettend mooi kunnen passen bij het interieur. Heb jij ook al gedacht: ik ga een mooi vliegengordijn bestellen?

 

Het interieur vinden we steeds belangrijker en dus kan een mooi vliegengordijn niet ontbreken. Naast dat dit artikel een goede werking tegen insecten heeft, kun je dit ontzettend mooi matchen met je interieur. Deurgordijnen zijn er namelijk in alle soorten, maten, symbolen en materialen. Van licht stof tot harde PVC hulzen. Van grijstinten blokken tot mooie afbeeldingen van dieren en symbolen. Voor elk interieur en smaak een passende oplossing.

 

Je mag zelf knutselen

Ben jij een creatieve geest of houd je gewoon van een doe-het-zelf oplossing? Dan is het in elkaar zetten van een vliegengordijn een leuke tijdsbesteding. Je kunt bij de meeste bedrijven kiezen voor een complete levering of een pakket waarbij je zelf aan de slag gaat. Je bent ongeveer enkele uren bezig met het in elkaar zetten van een vliegengordijn in een standaard deurafmeting. Dat is tevens een voordeel, de meeste vliegendeuren hebben een afmeting die precies in je deur past. En mocht het toch niet passen, knip je de slierten eenvoudig zelf bij. Dat is toch ideaal voor elk huishouden?

 

Ik heb geen last van mijn vliegen. Ook niet in de zomer. Maar ik besloot dat mijn inrichting wel wat extra kleur kon gebruiken. Bloemen zijn dan een optie. Maar ik koos juist voor een bloemen vliegengordijn. Dankzij de mooie kleuren ben ik extra blij met mijn deurgordijn. En zeg nou zelf, wil jij nu ook een mooi vliegengordijn dat bij je interieur past?

Willem

View more posts from this author