Een mooie vlaggenmast bestellen voor jouw bedrijf

Laat weten waar je bent

Een mooie vlaggenmast bestellen is voor ondernemers een belangrijk moment. Het is vaak één van de laatste stappen die men nog onderneemt voordat een bedrijfspand wordt geopend. Zo’n vlaggenmast is een heel belangrijk iets. Het is het eerste wat een potentiële klant zal zien voordat hij jouw bedrijf binnen loopt. Met een vlaggenmast en een bijbehorende vlag laat je als ondernemer dan ook weten waar je bent. Het belangrijkste wanneer je klanten verwelkomt in jouw bedrijfspand.

Denk aan de omstandigheden

Ga je een vlaggenmast kopen, dan is het goed om te kijken naar de omstandigheden op de plek waar jouw bedrijf staat. Allereerst is daar natuurlijk de locatie. Staat je bedrijf op een groot open terrein, dan zal er doorgaans genoeg wind staan. De vlag die je in de mast hangt zal als vanzelfsprekend goed hangen en het logo is de hele dag door goed zichtbaar. Je kan dan kiezen voor en normale vlaggenmast voor een rechte vlag. Staat er echter minder wind doordat jouw bedrijf dicht in de bebouwde kom gevestigd is, dan is de keuze voor een banier een betere optie. Je kiest dan voor een vlag die je aan de mast en aan een bovenroede vast maakt. Op deze manier hangt een vlag altijd goed verticaal en op zijn plaats; de methode bij uitstek om met minder ruimte een mooie verwelkoming te hebben. De easylift banierhouder is de meest geavanceerde mogelijkheid. Je kan de vlag daardoor verwijderen als het bedrijf is gesloten. Een manier om vandalisme tegen te gaan.

De juiste hoogte

Een laatste belangrijk punt is de hoogte van de vlaggenmast. Een vlaggenmast mag één meter onder de grens van je dak-nok vallen wanneer je een pand met meerdere etages hebt. Heb je een pand met enkel een begane grond, dan geldt de dakrand als hoogste marge voor een vlag. Een vlaggenmast koop je van een hoogte van drie meter tot een hoogte van wel zes meter; het is maar net wat je nodig hebt.

Willem

View more posts from this author