Jaloezieën voor je raam

Houten jaloezieën zijn op dit moment helemaal hot bij interieurontwerpers. Deze populariteit trekt zich door tot het straatbeeld, omdat je ook steeds meer houten jaloezieën ziet voor ramen. Vooral twintigers die voor het eerst een eigen huis krijgen kiezen voor houten jaloezieën. Waarom vooral deze doelgroep het zo ziet zitten in deze raamdecoratie is echter niet helemaal duidelijk, maar dat de trend er daadwerkelijk is, is een feit.

Waarschijnlijk is de populariteit van houten jaloezieën te wijten aan het feit dat ze er niet alleen aan de buitenkant mooi uit zien, maar ook dat ze een warme uitstraling geven aan je interieur. Omdat veel twintigers en dertigers een druk leven leiden, zorgen de houten jaloezieën voor een warme en rustgevende factor in je huiskamer. Het is aannemelijk dat dit een belangrijke reden is, omdat de prijzen van houten jaloezieën vrij duur zijn.

De houten jaloezieën kun je overigens nog verfraaien met ladderbanden. Deze extra decoratieve aanpassing laten daarbij ook minder licht door, waardoor je je huiskamer ook met de jaloezieën van hout extra kunt verduisteren.

Willem

View more posts from this author