Riviera Maison ook online!

De meeste mensen denken bij Riviera Maison aan de fraai aangeklede winkels waar je volop inspiratie op kunt doen voor je woonkamer. Natuurlijk ook logisch, omdat je voor je Riviera spullen altijd naar die winkels moest om ze te kopen. Ook Riviera Maison gaat echter mee met de groeiende behoefte onder consumenten om spullen online te bestellen. De laatste tijd geven zij steeds meer online shops de kans om Riviera Maison producten te verkopen. Zoals wij kunnen zijn zitten hier wel restricties aan, waaronder dat het prijspeil op orde blijft en er dus niet gestunt wordt met de producten.

Slimme zet?

Ik heb al veel kenners gehoord die betwijfelen of dit wel een slimme zet is van Riviera Maison, omdat zij het toch vooral moeten hebben van de beleving die zij creëren in hun winkels. Dit valt weg met de verkoop van de spullen op het internet. Hier ben ik het echter niet mee eens.

Nieuwe shoppen

Ik denk namelijk dat Riviera Maison hiermee perfect inspringt op het nieuwe shoppen. Voor mij gaat het shoppen steeds meer toe naar het inspiratie opdoen in winkels, waarna de consument de spullen op het internet gaat bestellen. De winkels van Riviera Maison blijven hierbij dus prima hun fuctie behouden en mensen kunnen de spullen voortaan dus ook makkelijk bestellen. Daarbij blijft het, ook in de toekomst, natuurlijk gewoon mogelijk om spullen in de winkel te bestellen.

Ik ben benieuwd wat jullie denken van het online kopen van Riviera Maison spullen? Vinden jullie dit net als ik een goede zet van Riviera Maison? Of geven jullie toch de voorkeur aan shoppen in de winkels, omdat inspiratie opdoen daar toch een stuk makkelijker is?

Ik vind wel dat ik hierbij aan moet toevoegen dat je een bepaalde beleving ook kunt creëren op een website met bijvoorbeeld foto’s, video’s en blogs. Door het juiste beeldmateriaal te gebruiken kun je namelijk erg goed een bepaalde sfeer op een website neerzetten.

Willem

View more posts from this author