www.droomidee.nl bij de beste sites van Nederland

Ieder jaar organiseert de Nederlandse vereniging van internetbedrijven een wedstrijd tussen de webshops die de laatste jaren het levenslicht zagen. De vereniging beoordeelt de websites en maakt vervolgens een ranking van de beste webwinkels. Dit jaar is de website www.droomidee.nl opgenomen in het lijstje met beste adressen op het internet. www.droomidee.nl, de website achter het bedrijf Droomidee, dankt zijn hoge klassering aan de gebruiksvriendelijke interface die op de website ‘heerst’. Wij, van Willems Winkeltje, namen een kijkje op één van de topsites van 2014.

Fijne omgeving

Op het moment dat je in de adresbalk ‘www.droomidee.nl’ intypt en op de website belandt, krijg je al snel het idee dat je terecht bent gekomen op een fijne website. De kleurencombinaties die gebruikt worden op dit internetadres zijn aangenaam en ook de toon van de teksten in plezierig. Geen opdringerige verkooppraatjes, maar teksten die er voor zorgen dat je lekker op je gemak gaat rondkijken.

Duidelijke structuur

Een tweede positieve punt aan de website is het feit dat de organisatiestructuur heel helder is. Het is dus duidelijk welke producten waar te vinden zijn, omdat de menu’s duidelijk vertellen welke producten zij herbergen. Het bekijken van een product verloopt ook soepel en voor u het weet bent u begonnen aan het betaalproces. In dat laatste zit misschien ook een klein gevaar, want het kan zomaar zo zijn dat u een bepaald product heeft aangeschaft, bijvoorbeeld een matras met de afmetingen 140 x 200 centimeter en zonder dat u het weet, bent u al op de afrekenpagina gekomen.

Geen nadelen

Het is dus zaak om op dat laatste extra te letten. Verder zie ik voor de website van Droomidee nauwelijks belemmeringen of nadelen. Het is natuurlijk niet voor niets dat deze website is opgekomen in het rijtje met beste sites van het jaar. Volgens Willems Winkeltje is deze uitverkiezing terecht.

Willem

View more posts from this author